Cilindricitat Instrument de mesurament, detecció cilíndrics

Cilindricitat Instrument de mesurament, detecció cilíndrics

1. reixeta circular precisa importat d'Alemanya 2. màquina està configurat amb diferents especificacions i longitud de les sondes de robí 3. L'estructura de suspensió aerostàtica s'utilitza en la plataforma rotarymeasurment alta precisió

Product Details

Com un dels fabricants i proveïdors d'alta precisió instrument de mesura de forma cilíndrica, detecció cilíndrica Xina al capdavant, és aquí a l'espera del seu contacte.

aplicació:
Sèrie Leadsy de cilindricitat màquines de mesurament s'utilitzen principalment per al mesurament de les peces de treball del cos que giren les superfícies diferents són regular o irregular, contínua o intermitent, tal com el seu rodonesa, cilindricitat, linealitat, concentricitat, coaxialidad, planitud, paral·lelisme, perpendicularitat, les superfícies d'ondulació i així successivament. A més, l'anàlisi espectral, l'anàlisi d'altura de les ones, l'anàlisi shafts'curvature i anàlisi gamma salt es poden dur a terme a la màquina.
característiques:
1. L'estructura de suspensió aerostàtica s'utilitza en la plataforma rotarymeasurment alta precisió, el que no pot fer que la claveguera principal de la màquina afectada pel desgast, per la qual cosa s'estendrà la seva vida útil.
2. Quant a l'adquisició de dades, la reixeta circular precisa importat de la companyia de HEIDENHAIN a Alemanya, així com en relació amb la tècnica, es realitza.
3. La màquina està configurat amb diferents especificacions i la longitud de robí probes.Furthermore, les sondes i els accessoris especials poden ser dissenyats d'acord amb les necessitats del client.
4. La màquina té una potent funció d'anàlisi, com ara linealitat, cilindricitat, planitud, paral·lelisme, coaxialidad, concentricitat, ondulació i ona alçada analysis.It pot analitzar l'espectre de freqüència d'estat de la superfície de la peça i, finalment, i amplitud de l'ona pot ser ofert.

Feedback
Investigació
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
contacti'ns
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an Nacional Base Aeroespacial Civil, la ciutat de Xi'an, província de Shaanxi, Xina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xian) Metrologia Co, Ltd Tots els drets reservats.