Casa > Solucions > Contingut

Els problemes i tendència de desenvolupament de mesura sense contacte Mètode

Nano (Xian) Metrologia Co, Ltd | Updated: Oct 31, 2016
Source:

A. El mesurament en temps real . En el camp de la indústria, és important per reduir el cost i millorar l'eficiència i la qualitat, de manera 3D en temps real s'ha convertit en camp de mesurament problemes que cal resoldre. En temps real mesurament de la forma 3D pot donar-se compte de visualització i mesurament de coordenades 3D amb èxit, el control de la producció i la detecció de la qualitat en línia, i la clau és realitzar el càlcul en línia d'alta velocitat.

B. Per als que no pintat amb una superfície i objecte de manera que reflecteix es pot mesurar directament en la superfície. Per a aquells amb superfície reflectant pot dur a terme mesurament de la forma 3D , en aquesta zona té una necessitat urgent, però gairebé cap tipus d'investigació en aquest camp. D'acord a la tecnologia de mesurament de corrent en el mesurament amb la reflexió a la superfície de la forma de la superfície del motlle, se li va preguntar a utilitzar amb recobriment en pols en la superfície, que s'alentirà la velocitat de mesurament i reduir la precisió del mesurament.

C. Per a establir la norma d'avaluació de sistema òptic per a tres mesuraments dimensionals. Una part important de la norma s'ha d'incloure:

1. Grandària, rugositat de la superfície i components de la mostra estàndard de materials;

2. Els matemàtics característiques del model i d'error;

3. Velocitat de mesurament i la gamma;

4. La repetibilitat i procés de reaparició;

5. Procés de calibratge;

6. Avaluació de la fiabilitat.

D. gamma alta precisió de mesura gran. La majoria sistema de mesurament d'establir compromís precisió en el rang de mesura, però, també necessita una alta precisió .

E. El mesurament del calibratge del sistema i l'optimització i disseny del sensor. El calibratge del sistema i l'optimització és la clau per millorar la precisió del mesurament.

F. èmfasi en escenaris amb les limitacions de la tasca. La selecció òptima per a diferents finalitats d'aplicació, establir un sistema de mesurament de meta i orientat a les tasques.


Si us plau, informeu-nos si algunes preguntes o consells

Correu electrònic: overseas@cmm-nano.com


Investigació
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
contacti'ns
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an Nacional Base Aeroespacial Civil, la ciutat de Xi'an, província de Shaanxi, Xina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xian) Metrologia Co, Ltd Tots els drets reservats.