Casa > Solucions > Contingut

La influència en CMM causada per mesurar Bar i pilota

Nano (Xian) Metrologia Co, Ltd | Updated: Dec 05, 2016
Source:

Barra mesura i pilota són parts fonamentals que connectatres Coordinar màquina de mesuramentsensor i la superfície de la peça de treball. Si escollia bar mesura inadequat i bola per a una tasca específica de mesurament, pot conduir a la incertesa dels resultats obtinguts i les incongruències. Per adonar-se de l'optimització del CMM precisió, en l'elecció de barra mesura i pilota ha de ser considerat.

1. el roudness de la pilota de mesura

Més boles mesura CMM adoptar robí sintètic. Seu error d'arrodoniment pot conduir a una pèrdua de precisió potencial fins al 10%. La precisió de fabricació nivell de pilota robí és utilitzar la qualificació per definir, el nivell d'una pilota de mesurament depèn del seu parent a la màxima desviació de l'esfera ideal. Dos dels nivells mesura més comunament utilitzats és grau 5 i 10 (l'error de sphericity van ser 0,13 Umm i 0,25 Umm). Malgrat utilitzar Grau 10 per reemplaçar grau 5 pot estalviar alguns costen, però és probable que posen en perill la 5:1 que és el ràtio de tolerància incertesa i forma CMM comunament acceptat.

2. el material de la pilota de mesura

Encara que el robí és més comunament utilitzat material de la pilota, però altres materials podria ser més apropiatsescaneig de contacte. Escannejant mesura, mesurament diapositiva pilota al llarg de la superfície de la peça de treball, que donarà lloc a l'abrasió. En casos extrems, l'exposició a llarg termini pot conduir a desgast de mesura pilota (desgast abrasiu) o el material de treball-peça està pegant a la mesura ball(adhesion). En qualsevol cas, afectarà la mesura la rotunditat de la pilota de mesura.

Enmesurament d'escaneigsuperfície d'alguns materials com el ferro colat, desgast abrasiu es puguin produir. Les petites partícules restants pot causar rascades lleus per mesurar pilota i superfície de treballs-peça que formin una avioneta a la bola de mesura. D'aquestes mesures, pilota de zirconi que té major duresa és una bona opció. Desgast d'adhesió normalment es produeix quan la pilota material i treballs-peça material que té l'afinitat química, que solia passar quan utilitzant robí bola escannejar treballs-peça d'alumini. L'alumini relativament suau cedirà a la mesura de la pilota, que generarà una capa de recobriment a la pilota, reduint la rodonesa mesurar i la precisió de la peça de treball. En aquest cas, la bola de Nitrur de silici és una millor opció, perquè aquest tipus de material amb bona resistència al desgast, i tenen cap afinitat d'alumini.

3. l'angle de la barra mesura

Precisió de mesura redueix amb l'augment de la longitud de barra mesura, perquè la barra llarga mesura no és adequat per mesurar totes les característiques (de fet, utilitzant una màxima rigidesa, la longitud més curta possible barra mesura era el correcte per fer).

Encara que l'acer és adequat fer algun bar mesura curt, però dur aliatge és el millor material per fer la barra mesura. No obstant això, a causa de la densitat de dur aliatge és gran, així que no ha de ser utilitzat per a la barra mesura llarga. Barra mesura de ceràmica normalment es pot utilitzar per a la tasca de mesurar per demanar tant rigidesa i lleugeresa. A més, la fibra de carboni és normalment es pot utilitzar per fer una barra llarga mesura.

4. l'estabilitat tèrmica

Les fluctuacions de temperatura pot provocar una gran quantitat d'CMM error. Per triar l'extensió adequada mesurar barra material, pot aconseguir millor estabilitat amb la condició de lacanvi ambientali proporcionar coherència millor mesura resultats.


Indiqueu a nosaltres si preguntes o assessorament

Correu electrònic:Overseas@CMM-Nano.com

Investigació
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
contacti'ns
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an Nacional Base Aeroespacial Civil, la ciutat de Xi'an, província de Shaanxi, Xina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xian) Metrologia Co, Ltd Tots els drets reservats.