Casa > Solucions > Contingut

El desenvolupament de mesura en el futur

Nano (Xian) Metrologia Co, Ltd | Updated: Nov 28, 2016
Source:

Mesura és un antic i emergents de negocis, es desenvolupa juntament amb el desenvolupament de tecnologia producció i Ciències social. Al mateix temps també marca el nivell de modernització d'un país de treball. Treball de mesura és una manera de millorar la prestació econòmica de les empreses industrials, i també és una garantia per millorar la producció i la qualitat del producte.

A activitats econòmiques, més del 80% de la producció industrial pot ser adonat només després d'una mesura, mesurament activitats en els països industrialitzats aporta 4% ~ 6% i el producte nacional (PNB), mesura és el "ull" de la producció industrial. En els darrers 25 anys, amb l'aparició de làser escàner 3D i tecnologia òptica, tecnologia de mesura obté el ràpid desenvolupament. Com a resultat, aquest camp s'adonaran de més desenvolupament de les noves característiques en el futur, que millorarà la capacitat, control de qualitat i proves. Nous esforços de desenvolupament també es traduirà en canvi del procés de fabricació.

La feina de testatge de Metrologia s'emocionarà de laboratori al taller de producció. La clau d'aquest canvi és la portabilitat, simplicitat i flexibilitat dels equips. A més, la mesura s'implementarà en el cas de cap intervenció humana, el procés de fabricació serà capaç de corregir-se segons el resultat del mesurament automàtic.

Perquè laaparells de mesuraés cada vegada més a prop el taller de producció, ha de tenir la simplicitat i facilitat d'ús, que poden fer el fabricant de les parts de la prova. La inspecció i el control de qualitat de parts ja no serà un procés de Paral·lels, es convertirà en una part integral del procés de fabricació. Mesura interpretarà diverses vegades en el procés de fabricació, així hi ha compost diverses mesures abans de les peces de recanvi.

Ara, cada vegada més operadors cal realitzar el control de qualitat i provar directament en el taller de producció. Aparells de mesura així serà més intuïtiu i fàcil d'usar i entendre. El nivell de coneixement de funcionament i professional necessària també disminuirà.

En el futur, intervenció humana serà substituït pel sistema de mesurament automàtic. Perquè la programació és probable que sigui immediatament el malson del grup de control de qualitat, seran més propensos a adoptar la integració flexible i intuïtiva programari i maquinari. Al final del dia, només una mica fàcil, per tant, robot pot separar registres i dur en la programació del camí.

Finalment, la mesura intel·ligent serà una inversió completa del procés de fabricació. Basat en automatitzatsolució de mesura, processos de fabricació s'adonaran de correcció automàtica. De fet, aquest concepte és el desig comú de molts futuristes.


Indiqueu a nosaltres si preguntes o assessorament

Correu electrònic:Overseas@CMM-Nano.com

Investigació
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
contacti'ns
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an Nacional Base Aeroespacial Civil, la ciutat de Xi'an, província de Shaanxi, Xina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xian) Metrologia Co, Ltd Tots els drets reservats.