Casa > Solucions > Contingut

Indústria de motlle 59 indicador mesura

Nano (Xian) Metrologia Co, Ltd | Updated: Jun 08, 2016
Source:

CMM és àmpliament utilitzat en la indústria de mòdul. És no només una eina moderna intel·ligent de desenvolupament, inspecció i anàlisi estadística, sinó també l'eina incomparable per assegurar la qualitat dels mòduls.

A causa de la alta precisió, alta flexibilitat i capacitat digital perfecte característiques, es considera com la eina important en el disseny, desenvolupament, fabricació i control de qualitat de la indústria manufacturera moderna especialment la indústria de mòdul.

En primer lloc, CMM és la millor opció per a les empreses de fabricació de mòdul per a garantir la qualitat. S'utilitza el CMM a IQC, QC, mesurar inspecció i inspecció de motlles.

En segon lloc, CMM és una eina digital ideal per la seva excel·lent capacitat d'enginyeria inversa. CMM pot obtenir les dades 3D i reparar les característiques geomètriques de la superfície de treball-peces per diferents combinacions de sonda cap i CMM, que té un paper rellevant en el mòdul disseny, exemplar de Mostra i mòdul.
Investigació
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
contacti'ns
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an Nacional Base Aeroespacial Civil, la ciutat de Xi'an, província de Shaanxi, Xina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xian) Metrologia Co, Ltd Tots els drets reservats.