Casa > Solucions > Contingut

Preparació de la instal·lació de NANO CMM

Nano (Xian) Metrologia Co, Ltd | Updated: Oct 10, 2016
Source:

Després de lamàquina de mesuramentlliurat a l'usuari, si us plau fer amplificador greu; necessari comprovant i fer preparació per a la instal·lació, com el lloc d'instal·lació, passatge de transport i l'eina de lliurament.

1. paquet consulta

Comprovar i comptar les caixes d'embalatge, nombre en sèrie i aparença estatus. Quan hi ha escassetat o alguna cosa es trenca, contacteu amb el Departament de lliurament relacionats en el temps per aclarir la veritat i en contacte amb nosaltres.

2. desmuntar la caixa d'embalatge

La caixa d'embalatge haurien d'obrir els nostres tècnics i l'usuari junts. Les parts a l'apartat siguin protegits de ser trencat. Després de la caixa d'embalatge obert, si us plau comprovi mode de càrrega, quantitat i peces aïllades segons la llista d'embalatge.

3. netejar els accessoris

Per protegir el CMM i parts de dany o òxid durant el transport, els components CMM són envasats per separat abans que s'envien de lafabricant. Si us plau netejar fins abans de la instal·lació.

4. poder i bomba d'aire

Cal estable voltatge altern 220V. L'usuari ha de preparar per cable de terra exclusiu. El flux i la pressió de la bomba d'aire ha de complir la normativa. L'aire ha filtrabilitat abans d'entrada a CMM. L'aire comprimit per CMM ha de ser sec i la temperatura de l'aire ha de ser a prop la temperatura mesura per garantir que l'aire tenint, peces de cilindre funcionen normalment per tal de garantir la precisió i estabilitat de la CMM.


Indiqueu a nosaltres si preguntes o assessorament

Correu electrònic:Overseas@CMM-Nano.com

Investigació
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
contacti'ns
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an Nacional Base Aeroespacial Civil, la ciutat de Xi'an, província de Shaanxi, Xina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xian) Metrologia Co, Ltd Tots els drets reservats.